Eindelijk adembescherming gekocht voor thuis

Adembescherming

VeiligheidAdembescherming

Adembescherming heeft ervoor gezorgd dat ik mijn huis helemaal kon verbouwen zonder hierbij last te krijgen van mijn longen. Het is namelijk zo dat ik hiervoor heel erg veel heb moeten schuren en daar komt altijd veel stof bij vrij. Op de korte termijn hoef jij er geen last van te krijgen als je dit inademt, maar na een langere tijd kun jij hier veel problemen mee krijgen. Dan kun jij last krijgen van problemen tijdens het ademhalen die lijken op astma. Daarom is het ook belangrijk om dit niet alleen tijdens werktijd te gebruiken, maar ook wanneer jij thuis werk doet waarbij jij risico loopt hierop.

Adembescherming

Groot aanbod

Zelf heb ik mijn adembescherming gekocht via G4s safety solutions. Zij hebben een enorm groot assortiment met verschillende merken. Deze producten zijn allemaal gericht op het verbeteren van de veiligheid en het verkleinen van mogelijke risico’s. Zo verkopen zij ook valbeveiliging, waardoor jij veilig op grote hoogte taken kunt uitvoeren. Dit ga ik in de toekomst mogelijk ook aanschaffen, want het dak moet ook nog gerestaureerd worden. Wanneer jij in de bouw werkt is het zelfs verplicht om hier gebruik van te maken bij hoogtes boven de twee meter. Dit is natuurlijk niet voor niets en daarom ga ik hier ook mee aan de slag. Mocht jij hier benieuwd naar zijn, neem dan zeker een kijkje in hun webshop. Als jij vragen hebt over iets, kun jij deze gemakkelijk stellen door te bellen of een mailtje naar hen te sturen.