Een bijzonder accent in de badkamer, wat dacht u van mozaiek?

mozaiek

U gaat aan de slag met de badkamer. Dan is de keuze voor de vloer en de wandtegels uiteraard een primaire keueze, maar daarnaast bestaat veelal de wens om een ‘mooi accent’ toe te voegen. Vaak wordt hierbij gekozen voor de achterwand van het toilet, de wand bij de wasbak (en de spiegels), het bekleden van het bad, of juist de vloer en de wand bij het douche gedeelte. Een van de mogelijkheden hierbij is het gebruik maken van mozaiek tegels. En wanneer u hierna op zoek bent, dan moet u zeker eens een kijkje nemen bij ons. Mozaiek tegels bij Tegelmegashop.be; Een enorm assortiment, 1e keus topkwaliteit, de beste prijzen en super snel in huis!

Mozaïek wordt veel toegepast in de badkamer. Het toepassen hiervan zorgt voor een unieke sfeer in de ruimte en bieden vaak het kleurige en vrolijke accent binnen een badkamer, maar ook binnen het toilet of juist uw keuken.  Binnen ons assortiment mozaïek wandtegels zijn diverse soorten te onderscheiden. Zo bestaat ons assortiment uit kiezel, Riverstone, coins en natuurlijk ook de diverse natuursteen mozaïektegels. Al deze tegels hebben een natuurlijke uitstraling. Dit zorgt voor prachtige effecten, zeker in combinatie met strakke betonlook of natuursteen look badkamertegels. Maar ook de combinatie met keramisch parket is mooi. Ook zijn er strakke mozaïek soorten, waarbij de rechte lijnen heel duidelijk terugkomen (vierkant en rechthoekig mozaïek). Ten slotte bieden wij ook mozaïek in glas en metaal aan, voor het realiseren van unieke kleurpatronen. TIP: heeft u al eens gedacht aan een mozaiek vloer, voor een mooi effect maar tegens ook een natuurlijke antislip, ideaal voor bijvoorbeeld de douchevloer.  En bijkomend voordeel, de kiezel mozaiek biedt tevens een masserende werking op uw voeten heeft, voor dat unieke vakantiegevoel!

 

Combineer mozaïek op de badkamervloer met de wand achter het toilet voor een bijzonder accent. Natuurlijk kan het mozaïek dat gebruik wordt op de wand/vloer prachtig terugkomen in bijvoorbeeld de badrand, bij de wastafels of bij de achterwand van het toilet. Onze medewerkers kunnen u prachtige voorbeelden en ook voorbeeldpatronen laten zien. LET OP: kiest u voor natuursteen, dan is het impregneren van de tegels noodzakelijk!