Ledstrip kopen?

Bent u op zoek naar een ledstrip? Kijk dan niet verder! Bij de ledstripkoning hebben wij een grote, ruime collectie, en bezorgen wij uw bestelling snel! Heeft u voor 23.45 besteld? Dan krijgt u hem de volgende dag in huis! Daarnaast bieden wij ook maatwerk aan indien er speciale wensen zijn. Ons aanbod wordt wekelijks vernieuwd, Daarom hebben wij altijd het nieuwste van het nieuwste in ons assortiment! Wij bieden elke lengte led strip aan, zowel als elke kleur en bijbehorende accessoires, zoals ledprofielen en timers. Zoekt u een led strip die met de telefoon bedienbaar is? Of alleen via een afstandsbediening? Wij hebben het allemaal!

De ledstripkoning: Voor uw ledverlichting

Ledstrips zijn over de jaren heen een steeds populairdere manier van verlichting geworden. Niet alleen is het mooi, eenvoudig op te hangen en een zeer goede manier van verlichting, het is ook nog eens duurzaam. Onze led strips zijn zeer zuinig en efficiënt, waardoor ze lang meegaan voor een zeer lage prijs.

Hoe scherp de prijzen ook zijn, kwaliteit is een zeer belangrijk punt voor de ledstripkoning. Daarom zijn al onze producten voorzien van zowel het CE als het RoHS keurmerk. Daarnaast worden onze producten geïmporteerd rechtstreeks uit China, van diverse fabrikanten waar wij al jaren mee samenwerken. Wij testen alle producten voordat ze verkocht worden, zodat wij kwaliteit kunnen garanderen. 

Wij richten ons naast ledstrips ook op alle bijbehorende accessoires, waardoor wij ons een specialist kunnen noemen. Wij worden niet afgeleid door andere aanbieders en producten, en doen ons best om de best mogelijke producten te leveren voor een zo laag mogelijke prijs. 

Op onze website bieden wij aan:

  • LED strips
  • LED strip accessoires
  • LED strips voor specifieke doeleinden

De LED strips bieden wij aan in wit licht zowel als in kleur, met alle opties die u nodig heeft. Daarnaast bieden wij ook accessoires aan, voor bijvoorbeeld het gemakkelijk aansluiten of bedienen van de led strips. Onze led strips voor specifieke doeleinden zijn gemaakt voor bijvoorbeeld onder het bed, voor in de tuin of als aquariumverlichting. Zo hopen wij altijd een ledstrip aan te kunnen bieden voor uw huis!

Onze samenwerking

Service is een van de belangrijkste kwaliteiten van onze website. Wij hopen u keer op keer te blijven verbazen met onze service. Dit begint vanaf het eerste bezoek, tot hopelijk nooit! Elke klant is anders, en daarom helpen wij ook elke klant met passend advies, een eenvoudig retourbeleid en uitstekende garantievoorwaarden! Wij streven naar 100% klantvriendelijkheid, en dat is te merken!

Door onze samenwerking met onze leveranciers uit China, en al onze producten testen, kunnen wij bij de ledstripkoning voor een zo laag mogelijke prijs producten van hoogwaardige kwaliteit aanbieden. Daarnaast testen wij al onze producten bij binnenkomst, om te kunnen garanderen dat u bij binnenkomst uw producten direct kan gebruiken! Wij zijn niet voor niks Koning in Kwaliteit, Service en Prijs!

Neem dus gerust een kijkje op onze website, en vind de ledstrip waar u naar op zoek bent. Wij hopen dat u door onze website snel en gemakkelijk aan een mooie ledstrip kan komen, waar u nog vele jaren van kan genieten!