Specifieke keuze voor een overtrek

smulderstextiel.be

Of je nu een specifieke kleur zoekt voor een overtrek, of een overtrek met bepaalde figuren. Bij smulderstextiel.be heb je een ruim assortiment aan dekbedovertrekken. In iedere kleur zijn er verschillende designs beschikbaar, prachtige overtrekken van de natuur maar ook de dieren zijn niet vergeten. Wat voor slaapkamer je ook hebt, in de webshop vind je altijd een overtrek wat je kamer net dat beetje extra geeft. Je kunt lekker bladeren door alle overtrekken, of met de filter direct naar het dekbed van jouw keuze gaan.

smulderstextiel.be

Zorg dat alle mooi met elkaar combineert

Niets is zo belangrijk voor de slaapkamer als kleuren, heb je veel felle kleuren dan is het ook leuk om daar een wat zachtere tint aan toe te voegen. Omgekeerd is dit ook zo, een felle kleur overtrek staat perfect bij zachtere kleuren. Op deze manier kun je lekker combineren op je bed, bij smulderstextiel.be heb je gelukkig een ruim assortiment aan overtrekken voor je bed. Wat je ook zoekt of mooi vindt, in het assortiment vind je vast een dekbedovertrek wat in jouw slaapkamer past.

Kies het goede materiaal

Ga je kijken voor een dekbedovertrek bij smulderstextiel.be kijk dan ook naar de verschillende materialen. Het overtrek kan nog zo leuk en mooi staan in de slaapkamer, als je het verkeerde materiaal hebt slaap je niet lekker en comfortabel. Een flanellen overtrek is lekker warm in de winter, maar ook wanneer je van zacht houdt heb je hiermee een goede keus. Satijn is ideaal als je van comfortabel, zacht en een bepaalde uitstraling houdt. Het materiaal glanst mooi wat een prachtige uitstraling geeft.