Yellow Sun split al leverbaar voor €4,- per 25 kilogram zak!

Yellow Sun split

Split online kopen: Siergrind33.nl! In het assortiment van Siergrind33 vindt u split tegen de scherpste prijs. Zo heeft u bijvoorbeeld de Yellow Sun Split voor €4,- per 25 kilogram zak. De Yellow Sun split wordt zo geleverd tegen de laagste prijsgarantie. Ziet u deze split soort ergens anders goedkoper? Dat betalen zij u het verschil terug. Overtuigd van het aanbod van Siergrind33.nl? Bekijk snel het aanbod online en kies voor de Yellow Sun split of andere split soorten zoals, Rode mijnsteen split of Japanse split die al voor €3,29 per 25 kilogram zak leverbaar zijn!

Siergrind33

Wanneer u kijkt naar grind en split zit er wel degelijk een verschil tussen deze stenen. Siergrind wordt gevormd door de natuur. Het grind is geslepen door het water en heeft hierdoor een ronde vorm gekregen. Split wordt niet zo gewonnen. Split wordt namelijk machinaal gemaakt. Stenen worden in grote brokken gedolven en vervolgens in het formaat, die nu aangeboden worden, gebroken. Hierdoor heeft split scherpere randen en ziet het qua vormgeving niet hetzelfde uit als grind. Split is leverbaar in verschillende formaten omdat de stukken rots worden gezeefd met verschillende afmetingen. Ook grind wordt in verschillende formaten gewonnen langs de rivieren.

 

Om split aan te leggen is het aan te raden om, net als bij het grind, een antiworteldoek te gebruiken. De doek zorgt ervoor dat onkruid geen kans krijgt zich door het split te maneuvreren. De antiworteldoek is in verschillende maten leverbaar. Leg de antiworteldoek, voordat u split gaat plaatsen, op de eindpunten vast. Zo zorgt u ervoor dat het doek niet wegwaait wanneer u het grind gaat leggen. Meer tips of trucs over hoe u het best kiezelstenen kunt gaan plaatsen bekijkt u op Siergrind33. Zij leggen u alles stapsgewijs uit zodat u een mooi eindresultaat in de tuin krijgt.